V19 128 GB – Vivo : Een mobiele telefoon voor multimediagebruik

Voorwoord 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De V19 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Vivo ons zijn knowhow. Deze V19 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Onze tests hebben aangetoond dat deze V19 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Multimediagebruik
Videogames en het gebruik van toepassingen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 V19 128 GB is erg klein. Met zijn 6.44 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 4500 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Het laatste interessante punt van Vivo is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 De V19 128 GB is een multimediaconcentraat. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Met een weergavegebied van 6.44 inch en een resolutiedichtheid van 409* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Met het 1080 x 2400 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 De display technologie hier is Amoled. Geen wachttijd meer op het display, en met meer vloeibaarheid bij de toets.
 Vivo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze V19 128 GB in het gemiddelde zit. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Vivo een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Hier heb je het beste in de markt. Een kracht van 4500 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Kwaliteitsontwerp met 409* ppi en 6.44 -inch scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Comfortabel voor de ogen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Vivo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is deze Melkweg efficiënt. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het is geen toeval dat Vivo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze V19 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze V19 128 GB tot de beste van het moment behoort. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.