De high-performance telefoon voor gaming: iQOO Z1 128 GB van Vivo

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze iQOO Z1 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Vivo ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Vivo. Deze iQOO Z1 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Speel

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.57 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. U ziet de details duidelijk op het scherm. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze iQOO Z1 128 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 4500 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Het laatste interessante punt van Vivo is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste in het vak. Het 6.57 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2408 displayresolutie.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Vivo het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Vivo telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze iQOO Z1 128 GB onder de beste in zijn categorie. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. De processor, is een Mediatek Dimensity 1000+ (7nm). Een chip die vloeibaarheid en kwaliteit brengt in video’s.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En helaas dacht Vivo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 4500 mAh batterij. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het is een bijna perfect model met 402* pixels per inch en een 6.57 -inch scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Een plezier om naar te kijken.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Vivo ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Zoals gebruikelijk heeft Vivo het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 De 1080 x 2408 schermresolutie maakt van deze iQOO Z1 128 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. Inderdaad, bij het nemen van de foto, zal de iQOO Z1 128 GB’s sensor alle punten van het beeld vastleggen volgens de helderheid, en de camera zal het beeld automatisch en zeer snel verwerken.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De iQOO Z1 128 GB – in een notendop 

Vivo ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.