Telefoon Analyse : Stylo 6 64 GB LG

Om te beginnen 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Stylo 6 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze Stylo 6 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik
Foto’s maken of filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Wat de ruimte betreft, is deze Stylo 6 64 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Met zijn 6.8-inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. De beeldteruggave is efficiënt. Een waar genoegen.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Als het hebben van meerdere lijnen in een apparaat essentieel is voor u, ga je gang. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Dit zal degenen die reizen dwingen om na te denken over het veranderen van hun SIM.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4000 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 LG heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De Stylo 6 64 GB is een multimediaconcentraat. Hij is een van de beste op dit moment. Het 6.8-inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Met het 1080 x 2460 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Aan de audiokant wilde LG het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de Stylo 6 64 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is een oudere generatie. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. De standaard capaciteit is 64 GB. In feite heeft LG voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Dit model is een topmodel. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.8-inch, 395* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. LG staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Zoals gebruikelijk heeft LG het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Zo heb je 3 lenzen geïnstalleerd.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een beeldresolutie van 13 Mp die een matig resultaat zal geven. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Stylo 6 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.