Een telefoon voor gamers : Galaxy Z Fold2 5G 512 GB van Samsung

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Samsung voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Samsung ons zijn knowhow. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Animatie

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 7.6 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Een waar genoegen.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail dat ontbreekt op deze Galaxy Z Fold2 5G 512 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 4500 mAH. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Met een weergavegebied van 7.6 inch en een resolutiedichtheid van 373* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Met het 1768 x 2208 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

De Samsung telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Op dit model zijn een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865+ (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 512 GB geïnstalleerd. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Hier heb je het beste in de markt. Uitgerust met een vermogen van 4500 mAh, kun je de hele dag door spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Kwaliteitsontwerp met 373* ppi en 7.6 -inch scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Dat stelden we op prijs.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Samsung een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Dit model is ontworpen met 512 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Galaxy Z Fold2 5G 512 GB ter afsluiting 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.