Een efficiënte mobiele telefoon : Samsung – Galaxy Xcover Pro 64 GB

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Galaxy Xcover Pro 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Samsung stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s maken of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Galaxy Xcover Pro 64 GB is erg klein. Een grootte van 6.3 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Merk ook op dat deze Galaxy Xcover Pro 64 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 De 4050 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Bovendien heeft Samsung aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Galaxy Xcover Pro 64 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Een 6.3 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Aan de audiokant wilde Samsung het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Samsung smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. Een krachtige KTKT-processor en een goede kwaliteit GPU. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. De standaard capaciteit is 64 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model staat in het midden van de categorie. Het 4050 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het leescomfort van dit model is goed. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.3 -inch scherm. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Samsung een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De 25 Mp resolutie van dit model is interessant. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. De sensor van deze Galaxy Xcover Pro 64 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De Galaxy Xcover Pro 64 GB ter afsluiting 

Deze Galaxy Xcover Pro 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.