De Oppo Reno3 128 GB is de perfecte telefoon voor foto’s en video’s.

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Oppo voor Android.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Oppo. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Videogames en het gebruik van toepassingen
Foto’s en films maken

Reno3 128 GB voor mobiliteit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Die Reno3 128 GB ziet er echt klein uit. In feite is het een van de kleinste (6.4 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Reno3 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 De 4025 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Oppo. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Aan de multimedia kant is de Reno3 128 GB goed gedaan. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.4 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2400 ligt.
 Smartphones met OLED-displays worden geleidelijk aan de standaard voor high-end modellen. Dat is hier het geval.
 Oppo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Oppo telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Reno3 128 GB een van de krachtigste is. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Mediatek MT6779 Helio P90 (12 nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Oppo een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met een vermogen van 4025 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Leescomfort komt voor deze prijs. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 411* pixels en een 6.4 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Oppo staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Oppo een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de Reno3 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat laat wat ruimte over.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Oppo ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.