Een smartphone gewijd aan mobiliteit : Oppo – Reno4 5G 128 GB

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Reno4 5G 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Oppo ons zijn knowhow. Onze tests hebben aangetoond dat deze Reno4 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook

Reno4 5G 128 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die Reno4 5G 128 GB ziet er echt klein uit. Een grootte van 6.43 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Vergeet de video’s ook. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Detail bovendien wordt deze Reno4 5G 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4000 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Bovendien heeft Oppo aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Aan de multimedia kant is de Reno4 5G 128 GB goed gedaan. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 6.43 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2400 pixels). Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. En met een resolutie van 1080 x 2400 zal het beeld scherp zijn.
 Smartphones met OLED-displays worden geleidelijk aan de standaard voor high-end modellen. Dat is hier het geval.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Oppo. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Oppo smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Reno4 5G 128 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. En helaas dacht Oppo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een model in de standaard van het moment: 409* pixels per inch, en een scherm van 6.43 inch. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Oppo ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2400 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De Reno4 5G 128 GB ter afsluiting 

Het is geen toeval dat Oppo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze Reno4 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.