Een efficiënte mobiele telefoon : Motorola – One Macro 64 GB

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze One Macro 64 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Motorola ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze One Macro 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Gaming

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Die One Macro 64 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 6.2 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het zal moeilijker zijn om op dit kleine gebied te klikken. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze One Macro 64 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Concluderend over het opladen van de batterij, heeft Motorola niets veranderd ten opzichte van de vorige modellen, wat betekent dat er geen snelle lading is. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Hij is een van de slechtste in het vak. Het scherm is niet groot genoeg om van een video te genieten, laat staan van een film. Een resolutie die bovendien in 720 x 1520 staat. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Motorola heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze One Macro 64 GB in het gemiddelde zit. Hierbij geholpen door een krachtige KTKT-processor. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Dat is 64 GB beschikbaar. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Motorola een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.2 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Voor audio- of videogebruik? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Maar dit kenmerk is niet alles. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Motorola een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 De schermresolutie van deze One Macro 64 GB behoort tot de laagste op de markt. Een definitie in 13 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. De aanwezige HDR op dit model zal de kleurweergave verbeteren.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.