De Motorola Moto G Pro 128 GB: een goed compromis voor mobiliteit

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De Moto G Pro 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Motorola. De Moto G Pro 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Moto G Pro 128 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Bekijk de video’s
Speel

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Een model dat in je zak past: de Moto G Pro 128 GB. Met zijn 6.4 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Genoeg om de dag door te komen.
 Het laatste interessante punt van Motorola is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 In gebruik is de Moto G Pro 128 GB overtuigend op het multimediale vlak. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het heeft een 6.4 -inch scherm met een goede kleurweergave. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. En met een resolutie van 1080 x 2300 zal het beeld scherp zijn.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Motorola heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Moto G Pro 128 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Dit geeft een correcte vloeibaarheid van het beeld.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In feite heeft Motorola voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Het is een model in de standaard van het moment: 399* pixels per inch, en een scherm van 6.4 inch. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Motorola staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2300 is de Moto G Pro 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Motorola geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Moto G Pro 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.