De telefoon om te onthouden voor uw films : Motorola – Edge 128 GB

Om te beginnen 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de Edge 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Motorola ons zijn knowhow. Onze tests hebben aangetoond dat deze Edge 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Fotograferen en filmen

De Edge 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Deze Edge 128 GB is een van de grootste modellen van het moment. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.7 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. De beeldteruggave is efficiënt. Dat is prima.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Als u meerdere pakketten tegelijk heeft, moet u deze telefoon vermijden. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Als u de rekening voor uw volgende reis niet wilt verhogen, kunt u overwegen uw nationale SIM te vervangen door een lokale SIM.
 Merk ook op dat deze Edge 128 GB is uitgerust met een versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Motorola. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Edge 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.7-inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 De Oled-technologie wordt steeds populairder voor high-end smartphones. Heel logisch is dat dit het geval is met deze.
 Aan de audiokant wilde Motorola het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Edge 128 GB onder de beste in zijn categorie. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. De processor, is een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+). Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. En helaas dacht Motorola dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Leescomfort komt voor deze prijs. Door het ontwerp en de grootte van het 6.7-inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Motorola ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Met de HDR-functie zullen de beelden helderder zijn. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De Edge 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Motorola geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Kortom, een zeer goede keuze.