De mobiele telefoon voor selfies en foto’s : Note 8 128 GB van Infinix

In presentatie 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de Note 8 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze Note 8 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Foto’s en films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Wat de ruimte betreft, is deze Note 8 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.95 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Merk ook op dat deze Note 8 128 GB is uitgerust met een versterkt glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Tot slot, met een 5200 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Infinix. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De Note 8 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het heeft een 6.95 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 720 x 1640.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Infinix het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En omdat Infinix voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Uitgerust met een vermogen van 5200 mAh, kun je de hele dag door spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 258* pixels en een 6.95 -inch scherm. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Infinix heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is niet verwonderlijk dat Infinix een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 720 x 1640 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat laat wat ruimte over.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Note 8 128 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.