De mobiele telefoon voor selfies en foto’s : Mi 10 Youth 5G 64 GB van Xiaomi

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Mi 10 Youth 5G 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Xiaomi. Onze tests hebben aangetoond dat deze Mi 10 Youth 5G 64 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Foto’s en films maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis

De Mi 10 Youth 5G 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.57 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 De 4160 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Het laatste interessante punt van Xiaomi is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Mi 10 Youth 5G 64 GB is een multimediaconcentraat. Hij is een van de beste in het vak. het heeft een display in 6.57 en een resolutie van 1080 x 2400 pixels. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 deze smartphone is voorzien van Amoled-displaytechnologie. Dit optimaliseert de helderheid en de kijkhoeken.
 Voor het audiogedeelte wilde Xiaomi het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Xiaomi smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Het is 64 GB die worden verstrekt. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model staat in het midden van de categorie. Met 4160 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Kwaliteiten die dit model bezit. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.57 -inch, 401* ppi scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Comfortabel voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Xiaomi staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Een schermresolutie van 1080 x 2400 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Het is hetzelfde met de zelfportretten. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze smartphone heeft 64 GB, die zich in het midden van het opslagbereik van concurrerende modellen bevindt. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De Mi 10 Youth 5G 64 GB – in een notendop 

Xiaomi ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Mi 10 Youth 5G 64 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.