De mobiele telefoon voor selfies en foto’s : Axon 20 4G 128 GB van Zte

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Axon 20 4G 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Zte ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Zte geweldige telefoons. Deze Axon 20 4G 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Foto’s en video’s maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Wat de ruimte betreft, is deze Axon 20 4G 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.92 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. U ziet de details duidelijk op het scherm. Dat is prima.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Axon 20 4G 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4220 mAh, Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Zte gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. het heeft een display in 6.92 en een resolutie van 1080 x 2460 pixels. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Een 1080 x 2460 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 De Oled-technologie wordt steeds populairder voor high-end smartphones. Dat is hier het geval.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Zte’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Zte een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met een vermogen van 4220 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Kwaliteitsontwerp met 388* ppi en 6.92 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Zte een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2460 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat laat wat ruimte over.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Axon 20 4G 128 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Zte geweldige telefoons. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.