De mobiele telefoon voor reizigers: Samsung Galaxy S20+ 5G 128 GB

En om te beginnen… 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy S20+ 5G 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20+ 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Bekijk uw films
Animatie

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Deze Galaxy S20+ 5G 128 GB is een van de grootste modellen van het moment. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.7 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. De beeldteruggave is efficiënt. Oké. Oké.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail bovendien wordt deze Galaxy S20+ 5G 128 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 4500 mAH en dus een betere autonomie. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Interessant voor de video’s? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De Galaxy S20+ 5G 128 GB is een multimediaconcentraat. Hij is een van de beste in het vak. Met een weergavegebied van 6.7 inch en een resolutiedichtheid van 525* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1440 x 3200 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

De Samsung smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Galaxy S20+ 5G 128 GB onder de beste in zijn categorie. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Hier is dit model uitgerust met een Exynos 990 (7 nm+) – Global met een rekeneenheid voor grafieken. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Samsung een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 4500 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.7 inch en een dichtheid van 525* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Een plezier om naar te kijken.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Samsung ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf ontwierp een cameralens met alle benodigde aansluitingen op Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 De schermresolutie van deze Galaxy S20+ 5G 128 GB behoort tot de laagste op de markt. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Wat betreft egoïsme is de technologie aan boord gelijkwaardig aan wat je elders aantreft. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. De sensor van deze Galaxy S20+ 5G 128 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Samsung geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20+ 5G 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. Kortom, een zeer goede keuze.