De mobiele telefoon voor reizigers: Alcatel 3X (2020) 64 GB

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De 3X (2020) 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Alcatel stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Qua grootte is deze 3X (2020) 64 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.52 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Alcatel’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5000 mAH en dus een betere autonomie. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 En aangezien Alcatel het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 We hadden graag gezien dat de Melkweg krachtiger was geweest aan de multimediale kant. Het is een van de ergste in dit gebied. Het 6.52 -inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. De resolutie is laag: 720 x 1600. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Alcatel heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Qua geheugen staat dit model in het midden. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. En omdat Alcatel voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.52 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Alcatel staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het is niet verwonderlijk dat Alcatel een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met zijn fotoresolutie van 16 Mp is deze 3X (2020) 64 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De 3X (2020) 64 GB – in een notendop 

Onze tests hebben aangetoond dat deze 3X (2020) 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.