de Mate 40 RS Porsche Design 512 GB – Huawei : voor een multimedia-georiënteerd gebruik

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Mate 40 RS Porsche Design 512 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Mate 40 RS Porsche Design 512 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

Mate 40 RS Porsche Design 512 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.76 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Oké. Oké.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Mate 40 RS Porsche Design 512 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4400 mAh, Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Huawei heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De Mate 40 RS Porsche Design 512 GB is een multimediaconcentraat. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Het 6.76 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Dit is mede te danken aan de 1344 x 2772 displayresolutie.
 De Oled-technologie wordt steeds populairder voor high-end smartphones. Heel logisch is dat dit het geval is met deze.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 512 GB, dus er is genoeg. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Huawei een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met een vermogen van 4400 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het is een bijna perfect model met 456* pixels per inch en een 6.76 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Huawei een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Een schermresolutie van 1344 x 2772 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Mate 40 RS Porsche Design 512 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze template bevat in totaal 512 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat laat wat ruimte over.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Mate 40 RS Porsche Design 512 GB – in een notendop 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.