de Mate 40 Pro+ 256 GB – Huawei : voor een multimedia-georiënteerd gebruik

Als inleiding op deze analyse 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Huawei voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Mate 40 Pro+ 256 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.76 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. U ziet de details duidelijk op het scherm. Dat is prima.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4400 mAh, Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Het laatste interessante punt van Huawei is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Mate 40 Pro+ 256 GB is een multimediaconcentraat. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Het 6.76 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Met het 1344 x 2772 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Als u foto’s wilt bewonderen, is de oled-technologie de beste. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Huawei een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Met 4400 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Kwaliteiten die dit model bezit. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.76 -inch, 456* ppi scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Huawei heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Met een schermresolutie van 1344 x 2772 is deze Melkweg efficiënt. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Mate 40 Pro+ 256 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.