De juiste telefoon voor gaming: S5 Pro (16+32) 128 GB van Infinix

Om te beginnen 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de S5 Pro (16+32) 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze S5 Pro (16+32) 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Speel

S5 Pro (16+32) 128 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Qua grootte is deze S5 Pro (16+32) 128 GB ongeveer gemiddeld. Met een grootte van 6.53 inch is het gemakkelijk om te dragen op uw reizen.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Infinix lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail dat ontbreekt op deze S5 Pro (16+32) 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 De 4000 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 En aangezien Infinix het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Toch is het bijna onmisbaar geworden, door de snelheid waarmee de batterijen nu leeglopen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze S5 Pro (16+32) 128 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Het 6.53 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2340 ligt.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Infinix het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze S5 Pro (16+32) 128 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6765 Helio P35 (12nm) processor is niet erg krachtig en de GPU is niet op het verwachte niveau. Dat maakt het net passeerbaar.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Infinix een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het vermogen is 4000 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.53 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Infinix ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Zoals gebruikelijk heeft Infinix het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 16 Mp, wat een mooi beeld geeft. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een goed product.