De juiste telefoon voor gaming: Mate Xs 512 GB van Huawei

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de Mate Xs 512 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Mate Xs 512 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
De Spelen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Met zijn 8.0 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Mate Xs 512 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 4500 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Bovendien heeft Huawei aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De Mate Xs 512 GB is een multimediaconcentraat. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. Het 8.0 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Een 2200 x 2480 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Huawei. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Dit model heeft een Kirin 990 5G (7 nm+) processor. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 512 GB, dus er is genoeg. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Huawei een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het vermogen is 4500 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Kwaliteitsontwerp met 414* ppi en 8.0 -inch scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Huawei ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het is niet verwonderlijk dat Huawei een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 40 Mp, wat een mooi beeld geeft. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Deze smartphone heeft 512 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Mate Xs 512 GB – in een notendop 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.