de iPhone 12 Pro 512 GB – Apple : voor een multimedia-georiënteerd gebruik

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Apple voor iOS.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Apple stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s

De iPhone 12 Pro 512 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Een model dat in je zak past: de iPhone 12 Pro 512 GB. Een grootte van 6.1 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. De 2815 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Het laatste interessante punt van Apple is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De iPhone 12 Pro 512 GB is een multimediaconcentraat. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Het 6.1 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Een 1170 x 2532 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Apple. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

De Apple smartphone voor online of lokale games 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 512 GB, dus er is genoeg. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Het vermogen van 2815 mAH vereist dat u gedurende de dag oplaadt.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.1 inch en een dichtheid van 460* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Analyse van audio- en videofuncties 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Apple heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in iOS zijn geïntegreerd. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. De sensor van deze iPhone 12 Pro 512 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Deze template bevat in totaal 512 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.