De Realme X7 Pro 256 GB is de perfecte telefoon voor foto’s en video’s.

Als preambule van deze test 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de X7 Pro 256 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het is geen toeval dat Realme een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze X7 Pro 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Uw multimediabehoeften
Animatie
Foto’s en films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Met zijn standaard 6.55 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Realme’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Merk ook op dat deze X7 Pro 256 GB is uitgerust met een versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 4500 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Realme heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De X7 Pro 256 GB is een multimediaconcentraat. Hij is een van de beste op dit moment. De kleuren worden op het 6.55 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 deze smartphone is voorzien van Amoled-displaytechnologie. Geen wachttijd meer op het display, en met meer vloeibaarheid bij de toets.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

Realme’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Op dit model zijn een Mediatek Dimensity 1000+ (7nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Hier heb je het beste in de markt. Het heeft een 4500 mAh batterij. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Kwaliteiten die dit model bezit. Het is een bijna perfect model met 402* pixels per inch en een 6.55 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Maar dit kenmerk is niet alles. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Realme staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. Inderdaad, bij het nemen van de foto, zal de X7 Pro 256 GB’s sensor alle punten van het beeld vastleggen volgens de helderheid, en de camera zal het beeld automatisch en zeer snel verwerken.
 Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Perfect om te downloaden. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het is geen toeval dat Realme een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Onze tests hebben aangetoond dat deze X7 Pro 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.