De ideale smartphone voor foto’s : X50 Pro+ 128 GB – Vivo

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De X50 Pro+ 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze X50 Pro+ 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Fotograferen en filmen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Wat de ruimte betreft, is deze X50 Pro+ 128 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.56 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Oké. Oké.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail dat ontbreekt op deze X50 Pro+ 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4350 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 Het laatste interessante punt van Vivo is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Maar niet alle smartphones doen het.

 In gebruik is de X50 Pro+ 128 GB overtuigend op het multimediale vlak. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het heeft een 6.56 -inch scherm met een goede kleurweergave. Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2376.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. Heel logisch is dat dit het geval is met deze.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze X50 Pro+ 128 GB onder de beste in zijn categorie. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Op dit model zijn een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model staat in het midden van de categorie. Met 4350 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Wat betreft de functies die van belang zijn voor toepassingen, komen we dicht in de buurt van de functies die van belang zijn voor videogames. Het laat een goed leescomfort toe. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.56 -inch scherm. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Vivo heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is niet verwonderlijk dat Vivo een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Een schermresolutie van 1080 x 2376 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.