De ideale smartphone voor foto’s : Note 11P 128 GB – Ulefone

Om te beginnen 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Note 11P 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Ulefone stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Foto’s en video’s maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Met zijn 6.55-inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Note 11P 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 4500 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Ulefone heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Een 6.55-inch scherm met overdreven levendige kleuren. Een resolutie die bovendien in 720 x 1600 staat. Hij zal zich meer op zijn gemak voelen bij het luisteren naar muziek.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Voor het audiogedeelte wilde Ulefone het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Ulefone een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 4500 mAh batterij. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 Net als bij spellen is deze smartphone niet bedoeld om veel toepassingen te hebben. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.55 inch. Dit is een instapmodel: 268* pixels per inch. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Ulefone staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 720 x 1600 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Note 11P 128 GB ter afsluiting 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.