De P40 lite 5G 128 GB is perfect geschikt voor video of selfies.

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Dit model, de P40 lite 5G 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Huawei geweldige telefoons. Deze P40 lite 5G 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Multimediagebruik
Speel
Foto’s en video’s maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze P40 lite 5G 128 GB is een compacte telefoon Het 6.5 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4000 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Huawei. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Analyse van multimediale functies. 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste op dit moment. het heeft een display in 6.5 en een resolutie van 1080 x 2400 pixels. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Huawei heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze P40 lite 5G 128 GB een van de krachtigste is. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. De processor, is een Kirin 820 5G (7nm). Deze elementen brengen prestaties en vloeibaarheid in de video’s.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 128 GB geïnstalleerd. In feite heeft Huawei voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Dit model staat in het midden van de categorie. Het 4000 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.5 inch en een dichtheid van 405* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Huawei ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Een schermresolutie van 1080 x 2400 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De P40 lite 5G 128 GB – in een notendop 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Huawei. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze P40 lite 5G 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.