Telefoon Analyse : U12+ 64 GB HTC

Als preambule van deze test 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de U12+ 64 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

U12+ 64 GB voor mobiliteit? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Een model dat in je zak past: de U12+ 64 GB. In feite is het een van de kleinste (6.0 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Detail bovendien wordt deze U12+ 64 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Vanwege de batterij is de actieradius van dit model een van de slechtste. Er is slechts 3500 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 Het laatste interessante punt van HTC is de inheemse snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze U12+ 64 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Hij is een van de beste op dit moment. Het 6.0 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Met het 1440 x 2880 display heeft u geen enkel probleem met het bekijken van films.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

HTC’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat U12+ 64 GB op een goed niveau is. Zelfs als de Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. Het is 64 GB die worden verstrekt. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft HTC een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Door de kracht van 3500 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.0 inch en een dichtheid van 537* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. HTC ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 Als je erg gehecht bent aan de kwaliteit van de foto’s, kan het zijn dat je teleurgesteld wordt door deze U12+ 64 GB. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. Met de HDR-functie zullen de beelden helderder zijn. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. De sensor van deze U12+ 64 GB is van goede kwaliteit en zal het retoucheren van foto’s vergemakkelijken.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Kortom, het is een goed product.