De high-performance telefoon voor gaming: Wing 5G 256 GB van Lg

Als preambule van deze test 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Wing 5G 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Speel
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Wat de ruimte betreft, is deze Wing 5G 256 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.8 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. U ziet de details duidelijk op het scherm. Dat is prima.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail dat ontbreekt op deze Wing 5G 256 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Wat de autonomie betreft, is het met zijn 4000 mAh vergelijkbaar met andere concurrerende modellen. Genoeg om de dag door te komen.
 Het laatste interessante punt van Lg is de inheemse snelle laadfunctie. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Wing 5G 256 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Het 6.8 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Een 1080 x 2460 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Lg. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. De processor, is een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm). Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Geen zorgen met dit goed geleverde model; er is 256 GB geïnstalleerd. In feite heeft Lg voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met 4000 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.8 inch en een dichtheid van 395* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Een plezier om naar te kijken.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Lg heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2460 is de Wing 5G 256 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.