De high-performance telefoon voor gaming: ROG Phone 3 Strix 256 GB van Asus

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze ROG Phone 3 Strix 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Asus ecosysteem.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Asus ons zijn knowhow. Onze tests hebben aangetoond dat deze ROG Phone 3 Strix 256 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Speel

De ROG Phone 3 Strix 256 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Hier zijn we in de aanwezigheid van een vrij grote telefoon. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.59 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. De beeldteruggave is efficiënt. Oké. Oké.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail bovendien wordt deze ROG Phone 3 Strix 256 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Tot slot, met een 6000 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Asus. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze ROG Phone 3 Strix 256 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Het is gemiddeld voor zowel lees- als luistercomfort. Het 6.59-inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 2340.
 Als u foto’s wilt bewonderen, is de oled-technologie de beste. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Asus. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het geluid blijft stabiel, zelfs als het volume hoger wordt gezet.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Het is niet nodig om altijd de nieuwste generatie componenten te hebben, maar het helpt wel voor de weergave. Op dit model zijn een Qualcomm SM8250 Snapdragon 865 (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. En helaas dacht Asus dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Hier heb je het beste in de markt. Het vermogen is 6000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het laat een goed leescomfort toe. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 391* pixels en een 6.59-inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Asus heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 De 1080 x 2340 schermresolutie maakt van deze ROG Phone 3 Strix 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. De sensor van deze ROG Phone 3 Strix 256 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze telefoon bevat 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Asus ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. De ROG Phone 3 Strix 256 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.