De juiste telefoon voor gaming: P40 Pro+ 512 GB van Huawei

En om te beginnen… 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Huawei voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Deze P40 Pro+ 512 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Videogames en het gebruik van toepassingen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Uw reizen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Wat de ruimte betreft, is deze P40 Pro+ 512 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.58 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Het grote formaat maakt het echter mogelijk om een groter scherm aan te bieden. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. De beeldteruggave is efficiënt. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze P40 Pro+ 512 GB geen versterkt glas heeft. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 De 4200 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Het laatste interessante punt van Huawei is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De P40 Pro+ 512 GB is een multimediaconcentraat. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Met een weergavegebied van 6.58 inch en een resolutiedichtheid van 441* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Een 1200 x 2640 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Op dit model zijn een Kirin 990 5G (7 nm+)-processor en een GPU geïnstalleerd. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 512 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Huawei een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met 4200 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 De laatste generaties van toepassingen zijn ook veeleisend op het gebied van systeemprestaties. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Het is duidelijk dat het weergavegebied en de pixeldichtheid belangrijk zijn. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Kwaliteitsontwerp met 441* ppi en 6.58 -inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Dat stelden we op prijs.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Huawei ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Een schermresolutie van 1200 x 2640 waardoor deze Melkweg een zeer goede keuze is onder de beste. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De camera in deze Melkweg maakt het mogelijk om eenvoudig beelden vast te leggen en te retoucheren.
 Deze template bevat in totaal 512 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.