De telefoon om te onthouden voor uw films : Samsung – Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB

Als preambule van deze test 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het is geen toeval dat Samsung een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Het is een van de beste mobiele telefoons die vandaag de dag beschikbaar zijn. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Animatie
Fotograferen en filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB is een van de grootste modellen van het moment. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.9 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. De beeldteruggave is efficiënt. Een waar genoegen.
 Bovendien kunt u via de Wlan-optie verbinding maken met wifi-terminals. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 5000 mAH. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Met een weergavegebied van 6.9 inch en een resolutiedichtheid van 511* ppi heeft het scherm een ongelooflijk kleurengamma. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Dit is mede te danken aan de 1440 x 3200 displayresolutie.
 Je zult je standaard headset moeten vergeten. Inderdaad, op dit model is er geen 3,5 mm stekker.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB een van de krachtigste is. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Hier is dit model uitgerust met een Exynos 990 (7 nm+) – Global met een rekeneenheid voor grafieken. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 512 GB het perfecte antwoord op de behoefte. In feite heeft Samsung voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 5000 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het is een bijna perfect model met 511* pixels per inch en een 6.9 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Een plezier om naar te kijken.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Samsung heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is niet verwonderlijk dat Samsung een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Dit model heeft dus 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1440 x 3200 is deze Melkweg efficiënt. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Dit is een van de best mogelijke resoluties voor het maken van foto’s, of gewoon voor egoïsten. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. Inderdaad, bij het nemen van de foto, zal de Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB’s sensor alle punten van het beeld vastleggen volgens de helderheid, en de camera zal het beeld automatisch en zeer snel verwerken.
 Deze telefoon bevat 512 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Maar ook voor films en foto’s. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

De Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB – in een notendop 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Samsung geweldige telefoons. De Galaxy S20 Ultra 5G 512 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.