De Samsung Galaxy S20 FE 128 GB: een goed compromis voor mobiliteit

Voorwoord 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy S20 FE 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Samsung geweldige telefoons. De Galaxy S20 FE 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20 FE 128 GB tot de beste van het moment behoort. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Bekijk uw films
Videogames en het gebruik van toepassingen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Galaxy S20 FE 128 GB is een compacte telefoon Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het schrijven van tekstberichten, het bekijken van foto’s of het surfen op sociale netwerken, alles is duidelijk op dit scherm. Samsung lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Een interessante optie in het buitenland.
 Bovendien heeft deze Galaxy S20 FE 128 GB versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 4500 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Bovendien heeft Samsung aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 Deze Galaxy S20 FE 128 GB is nogal multimediaal georiënteerd. Hij is een van de beste in het vak. De kleuren worden op het 6.5 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 Dit model is uitgerust met de nieuwste AMOLED-technologie. Dit optimaliseert de helderheid en de kijkhoeken.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Samsung. Inderdaad, deze telefoon heeft geen 3.5mm jack ingang.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Galaxy S20 FE 128 GB onder de beste in zijn categorie. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. De processor, is een Exynos 990 (7 nm+). Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. En omdat Samsung voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het vermogen is 4500 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Daarnaast is er behoefte aan optimaal schroefcomfort. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Kwaliteitsontwerp met 407* ppi en 6.5 -inch scherm. Dit betekent dat het niet uitmaakt welke applicaties u downloadt, en zelfs als het gaat om woord-, excel- of pdf-documenten, u meer details op het scherm krijgt te zien. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Samsung heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Zoals gebruikelijk heeft Samsung het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een definitie in 12 Mp, die noodzakelijkerwijs minder goed is dan bij de topmodellen. Wat de egoïstische foto’s betreft, geldt hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het is zelfs mogelijk om afbeeldingen te retoucheren via de software-opties. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Samsung geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S20 FE 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.