de Samsung Galaxy Note20 256 GB: perfect voor multimediagebruik

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Galaxy Note20 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Animatie
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis
Foto’s of films maken

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Wat de ruimte betreft, is deze Galaxy Note20 256 GB niet noodzakelijkerwijs de beste keuze. Niet noodzakelijkerwijs praktisch om te verwerken met zijn 6.7 inch wanneer u een telefoontje moet plegen.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Oké. Oké.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail bovendien wordt deze Galaxy Note20 256 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4300 mAh, Het zal niet nodig zijn om op te laden gedurende de dag.
 Bovendien heeft Samsung aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Galaxy Note20 256 GB is een multimediaconcentraat. Hij is een van de beste in het vak. De kleuren worden op het 6.7 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Hij speelt gelijkmatig met de beste TV’s van het moment. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1080 x 2400 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 deze smartphone is voorzien van Amoled-displaytechnologie. Dit optimaliseert de helderheid en de kijkhoeken.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Samsung. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Tot slot heeft deze smartphone een paar stereoluidsprekers meegeleverd, en het is een van de weinige op de markt die deze functie met een uitstekende geluidskwaliteit biedt. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Galaxy Note20 256 GB onder de beste in zijn categorie. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Dit model heeft een Exynos 990 (7 nm+) – Global processor. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 256 GB. U zult niet kunnen vertrouwen op een geheugenuitbreiding, omdat er geen extra slots zijn ontworpen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model staat in het midden van de categorie. Met een vermogen van 4300 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.7 inch en een dichtheid van 393* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Is dat niet wat iedereen verwacht van zijn of haar smartphone?
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Samsung een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een fotoresolutie van 12 Mp wat een laag kwaliteitsresultaat geeft. De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Dit model is ontworpen met 256 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Maar ook voor films en foto’s. En je hebt tijd om na te denken over naar welk platform je je content gaat overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy Note20 256 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.