De Find X2 Lite 128 GB is perfect geschikt voor video of selfies.

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De Find X2 Lite 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Oppo ons zijn knowhow. Onze tests hebben aangetoond dat deze Find X2 Lite 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Fotograferen en filmen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Een model dat in je zak past: de Find X2 Lite 128 GB. In feite is het een van de kleinste (6.4 inch) in vergelijking met andere smartphones.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Merk ook op dat deze Find X2 Lite 128 GB is uitgerust met een versterkt glas. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 De 4025 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Oppo. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 De Find X2 Lite 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij doet het net zo goed als zijn concurrenten. Een 6.4 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2400 pixels). Het zal een mooi hulpmiddel zijn om kleine video’s te zien op sociale netwerken. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2400.
 De Oled-technologie wordt steeds populairder voor high-end smartphones. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Aan de audiokant wilde Oppo het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Oppo’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We spelen al enkele uren en het lijkt ons dat dit sterrenstelsel ongelooflijk is. Eersteklas componenten geselecteerd door de fabrikant. Dit model heeft een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm) processor. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met 4025 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Het is een model in de standaard van het moment: 408* pixels per inch, en een scherm van 6.4 inch. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Wat betreft het gebruik van audio of video? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Oppo ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. Om het resultaat te verbeteren heeft deze telefoon 4 doelstellingen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is deze Melkweg efficiënt. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Voor het selfie-fotogedeelte is het resultaat op hetzelfde niveau van uitmuntendheid. Of het nu is om je mee te nemen als een selfie, of om herinneringen aan je reis naar de andere kant van de wereld te bewaren, de technologie die is ingebed in deze smartphone zal u in staat stellen om het beste van de foto’s te hebben. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Oppo. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Find X2 Lite 128 GB tot de beste van het moment behoort. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.