De efficiënte smartphone op reis : Y51 128 GB van Vivo

Voorwoord 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de Y51 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Onder de fabrikanten die tellen, maakt Vivo geweldige telefoons. Deze Y51 128 GB is een off-road product dat u in veel situaties zal helpen. Onze tests hebben aangetoond dat deze Y51 128 GB tot de beste van het moment behoort. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Bekijk de video’s
Speel
Foto’s en video’s maken

De Y51 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg is bijna een model. Een bescheiden 6.38 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Films kijken zal minder leuk zijn. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 Tot slot, met een 4500 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Eén lading per dag is meer dan genoeg.
 Het laatste interessante punt van Vivo is de inheemse snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 De Y51 128 GB biedt een zeer correcte weergave wat betreft lees- en luistercomfort. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het heeft een 6.38 -inch scherm met een goede kleurweergave. Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2340 ligt.
 Dit model is uitgerust met de nieuwste AMOLED-technologie. Geen wachttijd meer op het display, en met meer vloeibaarheid bij de toets.
 Voor het audiogedeelte wilde Vivo het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat Y51 128 GB op een goed niveau is. Zelfs als de Qualcomm SDM665 Snapdragon 665 (11 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Vivo een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Bij spellen wordt de batterij intensief gebruikt. Dit model is uitgerust met een van de beste batterijen van het moment. Het heeft een 4500 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 404* pixels en een 6.38 -inch scherm. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Efficiëntie voor audio en video 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Vivo ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Dit model is uitgerust met de nodige componenten die in Android zijn geïntegreerd. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 De 1080 x 2340 schermresolutie maakt van deze Y51 128 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. De foto-nabewerking is een ingebouwde functie van het systeem. Inderdaad, bij het nemen van de foto, zal de Y51 128 GB’s sensor alle punten van het beeld vastleggen volgens de helderheid, en de camera zal het beeld automatisch en zeer snel verwerken.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Vivo ontwerpt al vele jaren geweldige smartphones. Onze tests hebben aangetoond dat deze Y51 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. De prijs, hoewel nog steeds belangrijk, heeft zich aangepast aan zijn concurrenten, waardoor het een interessant model is geworden.