De efficiënte smartphone op reis : Y1s 32 GB van Vivo

In enkele woorden 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Y1s 32 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Vivo ecosysteem.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Na onze tests zien we dat deze Y1s 32 GB niet voor alle gevallen goed is. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Tot slot, het is een dure keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Volg je waar je ook gaat
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Foto’s of films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg is bijna een model. Een grootte van 6.22 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. U zult een plan moeten maken voor de aankoop van een beschermende folie.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4030 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 En aangezien Vivo het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 6.22-inch scherm met overdreven levendige kleuren. Een resolutie die bovendien in 720 x 1520 staat. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Vivo heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Vivo telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Dit houdt in dat de batterijen moeten kunnen meekomen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 In termen van opslag geheugen, is het in het ergste geval. Deze telefoon is standaard slechts 32 GB; dat is waarschijnlijk eerlijk. En omdat Vivo voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Wat je ook gebruikt, tenzij je H24 speelt, de batterij is voldoende. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Het 4030 mAH vermogen hoeft overdag niet te worden opgeladen.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. De componenten laten geen kwaliteitsweergave toe. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Tot slot, en helaas, laat dit model geen contactloze betalingen toe.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Vivo staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Het bedrijf heeft in dit geval het absolute minimum gedaan. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De fotoresolutie van deze Melkweg is 13 Mp, wat een mooi beeld geeft. In feite is het genoeg om een paar mooie foto’s of een paar vakantiefilmpjes te maken. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Dus het retoucheren van foto’s is niet uitzonderlijk. De sensor van deze Y1s 32 GB is van zeer gemiddelde kwaliteit en zal u ontmoedigen om deze smartphone te gebruiken voor dit soort oefeningen.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Vergeet uw muziek en films, naast uw vele toepassingen. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

De Y1s 32 GB ter afsluiting 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Het is een model dat vooral bedoeld is voor het oplossen van problemen. Alleen de goed geplaatste prijs is interessant; het kan een tijdelijke keuze zijn.