Een krachtige mobiele telefoon voor foto en video : Reno4 Pro 5G 128 GB – Oppo

Voorwoord 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Reno4 Pro 5G 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Oppo. De Reno4 Pro 5G 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Kortom, een zeer goede keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
De Spelen

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 Deze Reno4 Pro 5G 128 GB is een compacte telefoon Het 6.55 -inch scherm is een goed compromis.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Oppo lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Genoeg om de dag door te komen.
 Oppo heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. De kleuren worden op het 6.55 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 Als u foto’s wilt bewonderen, is de oled-technologie de beste. Heel logisch is dat dit het geval is met deze.
 Om naar muziek te kunnen luisteren, heeft u een Bluetooth-hoofdtelefoon nodig. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 Onze test toont aan dat deze Melkweg aan de top van de ranglijst staat. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Op dit model zijn een Qualcomm SDM765 Snapdragon 765G (7 nm)-processor en een GPU geïnstalleerd. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En helaas dacht Oppo dat het niet nuttig zou zijn om een geheugenuitbreiding toe te voegen naast de oorspronkelijke geheugenlocatie.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Dit model is identiek aan wat u bij de wedstrijd zult aantreffen. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.55 -inch, 402* ppi scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Hoe zit het met de video’s? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Oppo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de Reno4 Pro 5G 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. Over de foto van de egoïsten, het is hetzelfde. De resolutie voor egoïsten of landschappen is echt verbazingwekkend. Het softwaregedeelte, dat in het systeem is geïntegreerd, stelt u in staat om de foto te verwerken. De sensor van deze Reno4 Pro 5G 128 GB is echt ontworpen om het gemakkelijker te maken voor u om foto’s te nemen en te retoucheren.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Perfect om te downloaden. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

De Reno4 Pro 5G 128 GB ter afsluiting 

Het is geen toeval dat Oppo een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Hier heb je een van de beste smartphones van het moment. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.