De high-performance telefoon voor gaming: Reno 2 256 GB van Oppo

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De Reno 2 256 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze Reno 2 256 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Speel
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Mobiel gebruik

Reno 2 256 GB voor mobiliteit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Deze Reno 2 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Het maakt niet uit, waarschijnlijk als tijdens uw verschillende activiteiten, met zijn 6.6 -inch formaat, uw smartphone in uw tas blijft zitten. Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. Een interessante functie als het gaat om het lezen van tekst. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Je weet waar je aan toe bent. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Bovendien heeft deze Reno 2 256 GB versterkt glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4065 mAh, Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Het laatste interessante punt van Oppo is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Aan de multimedia kant is de Reno 2 256 GB goed gedaan. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een 6.6 -inch scherm en voldoende pixels (1080 x 2340 pixels). Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2340.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor Oppo. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Wat onze tests hebben aangetoond is dat Reno 2 256 GB op een goed niveau is. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 256 GB. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Oppo een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Ze is gemiddeld in termen van uithoudingsvermogen. Met 4065 mAH is het mogelijk om de hele dag aangesloten te blijven.
 Voor de nieuwste generatie toepassingen vereist dit ook prestaties. Het laat een goed leescomfort toe. Dit model heeft een goed configuratieniveau, met een 6.6 -inch scherm. Alle documenten die u hebt gedownload, worden op de juiste manier op het scherm weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Analyse van audio- en videofuncties 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft Oppo een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Zoals gebruikelijk heeft Oppo het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. Deze telefoon heeft standaard 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is de Reno 2 256 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Deze smartphone heeft 256 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Reno 2 256 GB – in een notendop 

Onze tests hebben aangetoond dat deze Reno 2 256 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Kortom, het is een goed product.