De efficiënte smartphone op reis : Redmi 9C NFC 64 GB van Xiaomi

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Redmi 9C NFC 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het is geen toeval dat Xiaomi een van de fabrikanten is die vorig jaar meer telefoons heeft verkocht. De Redmi 9C NFC 64 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis

Redmi 9C NFC 64 GB voor mobiliteit? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Het 6.53 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is ontworpen om te worden gebruikt voor het bekijken van een film en voor het surfen op het internet. Xiaomi’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Dat wil zeggen, verschillende operatoren tegelijkertijd. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 We kwamen erachter dat deze Redmi 9C NFC 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 En aangezien Xiaomi het niet nuttig vond om een snelle lading op dit model te zetten, zullen we moeten wachten. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Deze Redmi 9C NFC 64 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Een 6.53 -inch scherm en voldoende pixels (720 x 1600 pixels). Perfect geschikt voor het bekijken van video’s op het internet. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 720 x 1600.
 Dit model heeft een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Voor het audiogedeelte wilde Xiaomi het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 We zitten op het standaard niveau wat betreft RAM. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. En omdat Xiaomi voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Houd er rekening mee dat tijdens intensief spelen de batterij op de proef wordt gesteld. Hier heb je het beste in de markt. Het vermogen is 5000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. Voeg daar nog een kwaliteitsvol ontwerp en esthetiek aan toe die van deze smartphone een prachtig object zullen maken.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Leescomfort komt voor deze prijs. Door het ontwerp en de grootte van het 6.53 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. De miljoenen pixels van de sensoren maken het mogelijk om foto’s van hoge kwaliteit te maken. Maar dit kenmerk is niet alles. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Xiaomi heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 2 lenzen.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze Redmi 9C NFC 64 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. Deze Redmi 9C NFC 64 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. U kunt uw muziek opslaan en zelfs applicaties installeren. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Xiaomi. Wat u ook gebruikt, deze Melkweg is een model dat de voorkeur geniet bij de aankoop.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.