Een krachtige mobiele telefoon voor foto en video : One M9 32 GB – HTC

In presentatie 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. De One M9 32 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Deze One M9 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gaming
Foto’s of films maken

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 One M9 32 GB is erg klein. Met zijn 5.0 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Het primaire gebruik van deze telefoon zou zijn om te bellen…
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Als het hebben van meerdere lijnen in een apparaat essentieel is voor u, ga je gang. Er is hier maar één SIM-kaartslot. Het zal degenen die een lokaal pakket hebben en die hun telefoon meenemen op reis, dwingen om de kaart uit te nemen en in te zetten voor het land van bestemming.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Met een vermogen van 2840 mAh zult u gedwongen worden om vaker op te laden. Dit vereist organisatie en het altijd beschikbaar hebben van een back-up lader.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van HTC. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Maar niet alle smartphones doen het.

 Aan de multimedia kant is de One M9 32 GB goed gedaan. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het heeft een 5.0 -inch scherm met een goede kleurweergave. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Met een goede schermresolutie van 1080 x 1920.
 HTC heeft dit product ook ontworpen voor audiogebruik. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

De HTC telefoon, voor videospelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze One M9 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Qualcomm MSM8994 Snapdragon 810 (20 nm) processor is een oudere generatie. Dat maakt het net passeerbaar.
 Wat betreft RAM is dit model op zijn zachtst gezegd licht van gewicht. Het is 32 GB die zijn geïnstalleerd, en dat is niet veel. En omdat HTC voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Helaas is het in het geval van dit model een van de ergste. Door de kracht van 2840 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 De meeste applicaties die we vandaag de dag downloaden, vereisen prestaties. Het leescomfort van dit model is goed. Dit is een standaardmodel met een displaydichtheid van 441* pixels en een 5.0 -inch scherm. In gewoon Engels zijn de beelden helder en scrollen ze vloeiend.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. HTC heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van HTC. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 De 20 Mp resolutie van dit model is interessant. U vindt de helderheid en de kleuren van uw vakantiebeelden binnen handbereik. De HDR-technologie in dit model zal resulteren in intensievere beelden.
 Het is niet het beste apparaat voor het maken van egoïsme. Het herbewerken van foto’s is niet intuïtief. U zult perfect foto’s kunnen maken, maar verwacht geen hoge kwaliteit.
 Deze telefoon biedt zeer weinig ruimte: 32 GB; dit is de kleinste telefoon die beschikbaar is. Niet genoeg om een back-up te maken van al uw videobestanden of muziek. Het zal nodig zijn om uw inhoud zeer snel over te brengen naar andere back-up ruimtes.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.