De efficiënte smartphone op reis : Narzo 20 64 GB van Realme

Om te beginnen 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? De Narzo 20 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze Narzo 20 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s

De Melkweg, de juiste keuze voor het surfen op het internet? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Mobiliteit om te surfen op het internet, zelfs op vakantie.
 De Melkweg behoort tot die telefoons die overal naar binnen kunnen glippen. Het 6.5 -inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het is genoeg om films te kijken of sms’jes te schrijven. Realme’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je in het midden van de woestijn bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 We kwamen erachter dat deze Narzo 20 64 GB geen versterkt glas heeft. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 6000 mAH. Dat betekent minder stress als je onderweg bent, of in het midden van een online spel.
 Bovendien heeft Realme aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Dit is geen model dat is ontworpen voor multimedia. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 6.5 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1600. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Aan de audiokant wilde Realme het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Realme smartphone voor online of lokale games 

Smartphonegames hebben nu stroom nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Onze analyse toont aan dat dit sterrenstelsel gemiddeld is. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. Het beeld is mooi en vloeiend.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. De standaard capaciteit is 64 GB. In feite heeft Realme voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Op dit model is er weinig om je zorgen over te maken: het is aan de beste kant van de autonomie. Uitgerust met een vermogen van 6000 mAh, kun je de hele dag door spelen. Voeg daar een mooi ontwerp aan toe, deze telefoon heeft alle kwaliteiten.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.5 inch. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De precisie van het beeld, de kleuren; zoveel elementen die uw wens om te lezen op deze telefoon zullen beperken.
 Tot slot moet worden opgemerkt dat NFC (contactloos betalen) niet mogelijk is met deze smartphone.
 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. De mogelijkheid om de verkregen foto’s te retoucheren wordt op prijs gesteld. Over het algemeen heeft Realme een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Deze smartphone heeft het camera-onderdeel waarvan de functionaliteiten worden ondersteund door het Android OS . En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 Met een schermresolutie van 720 x 1600 is de Narzo 20 64 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Zoveel ruimte om video’s, foto’s en toepassingen op te slaan. En met dit beschikbare bedrag heeft u tijd om uit te zoeken wat u niet wilt bewaren en wat u naar uw computer of naar de cloud moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze Narzo 20 64 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.