Samsung – Galaxy S10 128 GB speciaal ontworpen voor multimedia

Als preambule van deze test 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Samsung voor Android.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S10 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Deze telefoon biedt de beste prestaties in zijn klasse. De prijs is aangepast aan zijn concurrenten, waardoor hij een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding heeft.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
De Spelen
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Foto’s of films maken

De Galaxy S10 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Uw smartphone moet u te allen tijde kunnen begeleiden. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 De Melkweg is bijna een model. Met zijn 6.1 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Bovendien heeft deze Galaxy S10 128 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Helaas is het aan de batterijzijde niet zo goed. De 3400 mAh zal nauwelijks genoeg zijn om een dag te duren, tussen gesprekken, sms’en of spelletjes door. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Hij is een van de beste op dit moment. het heeft een display in 6.1 en een resolutie van 1440 x 3040 pixels. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1440 x 3040 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 Voor het audiogedeelte wilde Samsung het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. De kwaliteit is er, zowel in de hoogte- als in de dieptepunten.
 

De Samsung telefoon, voor videospelletjes? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, technologie en de nieuwste generatie componenten zorgen voor een betere speelbaarheid.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze Galaxy S10 128 GB onder de beste in zijn categorie. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Op dit model zijn een Exynos 9820 (8 nm) – EMEA/LATAM-processor en een GPU geïnstalleerd. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Als het gaat om het opslaggeheugen, is 32 GB het minimum op de meeste smartphones vandaag de dag. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Samsung een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 In het geval dat je veel speelt, ga je de trommels overbelasten. Het uithoudingsvermogen van dit model is een van de zwakste. Door de kracht van 3400 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 Voor het toepassingsgedeelte zijn de kenmerken waarmee rekening moet worden gehouden vergelijkbaar met die voor videospelletjes. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Kwaliteitsontwerp met 550* ppi en 6.1 -inch scherm. Wat het document of de aanvraag ook is, alles wordt duidelijk weergegeven. Uiteindelijk zijn het duidelijke en vloeiende beelden. Een plezier om naar te kijken.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Samsung een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. Het heeft echter geen HDR-technologie.
 De componenten van het apparaat staan kwaliteitseigenaren toe. Indien nodig kunt u de beelden zelfs retoucheren met de embedded software. Deze Galaxy S10 128 GB zal alle punten van het beeld vastleggen, en zal de helderheid en de kleuren perfect weergeven.
 Deze template bevat in totaal 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dit is een van de grootste hoeveelheden opslagruimte die u kunt hebben op standaardtelefoons.
 Je zult in staat zijn om alles te redden zonder erover na te denken. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Samsung. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Galaxy S10 128 GB tot de beste van het moment behoort. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.