de LG G7 ThinQ 64 GB: perfect voor multimediagebruik

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. De G7 ThinQ 64 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 LG stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Uw multimediabehoeften

De G7 ThinQ 64 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 G7 ThinQ 64 GB is erg klein. Met zijn 6.1 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Films kijken zal minder leuk zijn. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 Een negatief punt is echter de accucapaciteit. Er is slechts 3000 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Uit voorzorg is het mogelijk dat u een externe batterij in de buurt heeft.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van LG. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Interessant voor de video’s? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Deze Melkweg is echt bedoeld voor multimediaal gebruik. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. De kleuren worden op het 6.1 -inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Een 1440 x 3120 display waarmee u films in goede omstandigheden kunt bekijken.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het resultaat is minder lichtverstrooiing, wat resulteert in een bredere kijkhoek en diepere tonen.
 Aan de audiokant wilde LG het goed doen. U heeft een ingang voor de 3,5mm-stekker van uw koptelefoon.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

LG’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze G7 ThinQ 64 GB in het gemiddelde zit. Zelfs als de Qualcomm SDM845 Snapdragon 845 (10 nm)-processor niet van de laatste generatie is, is hij krachtig. De grafische processor maakt het mogelijk om prachtige beelden te beheren.
 Een smartphone zit in het gemiddelde met betrekking tot het geïnstalleerde RAM. Het is 64 GB die worden verstrekt. In feite heeft LG voor sommige gepassioneerde gebruikers een extra ruimte gecreëerd om meer toe te voegen.
 Als je veel speelt gedurende enkele uren zul je merken dat de batterij bijna leeg is. Bovendien is dit model een van de minst efficiënte op dit moment. Zijn 3000 mAH vermogen zal u dwingen om op te laden voor het einde van de dag.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. De uitdaging is om een optimaal leescomfort te hebben. Met andere woorden, een goede dichtheid en een groot weergavegebied. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Het heeft een van de best mogelijke configuraties: een 6.1 -inch, 564* ppi scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Over het algemeen heeft LG een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is een verrassing van LG. Er is dus maar één lens, te installeren op dit model.
 Deze G7 ThinQ 64 GB heeft een fotoresolutie van 16 Mp, identiek aan zijn concurrenten. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Dit model bevat 64 GB aan beschikbare ruimte. Deze ruimte zal correct zijn om uw beeld- en geluidsbestanden op te slaan. Voor het merendeel van de gebruikers is dit voldoende.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Onze tests hebben aangetoond dat deze G7 ThinQ 64 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.