Telefoon Analyse : A31 64 GB Oppo

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Oppo voor Android.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 Helaas bleek uit onze analyse dat dit product minder was dan je van een smartphone zou verwachten. Dit model is zeer ver van de top van het assortiment, en kan uiteindelijk voldoen aan de behoefte aan een eerste telefoon voor een kind. Kortom, als je ervoor kiest, zal het vooral voor de prijs zijn.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk de video’s
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Deze A31 64 GB is een compacte telefoon Met zijn standaard 6.5 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het schrijven van tekstberichten, het bekijken van foto’s of het surfen op sociale netwerken, alles is duidelijk op dit scherm. Oppo lijkt een apparaat te hebben ontworpen dat bestand is tegen de ontberingen die je zou kunnen doorstaan. Het apparaat is uitgerust met Wifi. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Je weet waar je aan toe bent. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Het is soms handig om meerdere telefoons in één te hebben. En dit model kan meerdere Sims aan. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Bovendien heeft deze A31 64 GB versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Het is bijna een noodzaak geworden, omdat de kans op beschadiging van zijn scherm zo groot is.
 De 4230 mAh batterij ligt binnen het gemiddelde. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Oppo heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Jammer, het is een zeer interessante functie vandaag.
 

Het juiste model voor multimediagebruik? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Het is een van de ergste in dit gebied. Een 6.5 -inch scherm met overdreven levendige kleuren. De resolutie is laag: 720 x 1600. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Dit omvat een IPS LCD-scherm. Het visuele resultaat is zeer goed, ongeacht vanuit welke hoek u naar het scherm kijkt.
 Voor het audiogedeelte wilde Oppo het goed doen. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

Oppo’s smartphone: een goede keuze voor het voeren van videogesprekken? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze A31 64 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De componenten beginnen tot op heden (Mediatek MT6765V/CB Helio P35 (12nm) processor), en de kwaliteit is minder goed. Dat maakt het net passeerbaar.
 Qua geheugen staat dit model in het midden. De standaard capaciteit is 64 GB. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Oppo een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Dit model staat in het midden van de categorie. Het vermogen is 4230 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Leescomfort op plaatsen waar het display niet goed werkt. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Oppo heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De functies van de cameralens zijn perfect aangesloten op het Android-systeemonderdeel. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De resolutie van dit model is niet erg efficiënt. Met een definitie van slechts 12 Mp heb je beelden van lagere kwaliteit. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Dit apparaat is voorzien van 64 GB aan opslagruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. En daarmee heb je wat tijd voordat je ze naar je computer moet overbrengen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van deze Melkweg komt overeen met een instapmodel. Bij mindere prestaties bereikt het niet het niveau van de beste. Uiteindelijk is het een tweede keus naast je hoofd smartphone.