Een telefoon voor gamers : 7T Pro 256 GB van OnePlus

En om te beginnen… 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Dit model, de 7T Pro 256 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Als deze eerste eigenschap voor u niet blokkeert, laten we dan naar de tests gaan om te zien of deze is aangepast aan uw gebruik.

 OnePlus stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Animatie
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Uw reizen

De 7T Pro 256 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze 7T Pro 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.67 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Een nadeel dat een voordeel wordt voor het surfen op het net. Het aflezen van dit type apparaat zal gemakkelijker zijn. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Oké. Oké.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail bovendien wordt deze 7T Pro 256 GB verkocht met het glas van het versterkte scherm. Deze functie zorgt voor een kras- en stootvast scherm. Dit kan gebeuren als je veel moet bewegen met je smartphone.
 In termen van autonomie is deze telefoon in het gemiddelde met een 4085 mAH-batterij, vergelijkbaar met concurrerende modellen. Perfect voor een dag tussen de gesprekken en de spelletjes door.
 Bovendien heeft OnePlus aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Het vervangt zelfs de radio, of om naar muziek te luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Een plezier in termen van luistercomfort en videoweergave. De kleuren worden op het 6.67-inch scherm perfect opnieuw getransporteerd. Het komt overeen met de videokwaliteit van TV-toestellen. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1440 x 3120 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 Het lijkt er niet op dat bedrade audio een prioriteit is voor OnePlus. Deze telefoon is niet uitgerust met een 3.5mm jack ingang.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De OnePlus telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 De resultaten van onze tests rangschikken deze 7T Pro 256 GB onder de beste in zijn categorie. Aan de processorzijde is de Quad Core, ook al is dat niet altijd het geval, vandaag de dag bijna het minimum. Dit model heeft een Qualcomm SM8150 Snapdragon 855+ (7 nm) processor. Deze chip biedt een betere prestatie in termen van visuele en video vloeibaarheid.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. En deze smartphone is met 256 GB het perfecte antwoord op de behoefte. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 Het normale gebruik van deze smartphone is aangepast aan de mate van autonomie. Dit model staat in het midden van de categorie. Het vermogen is 4085 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor toepassingen zijn ook hoogwaardige componenten nodig. Het doel is om een hoge kwaliteit en comfortabele kijkervaring te bereiken. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. Topkwaliteit die u op dit model vindt. Kwaliteitsontwerp met 516* ppi en 6.67-inch scherm. Dit betekent dat de details nauwkeurig worden weergegeven op alle documenten die u wilt weergeven. Betere beelden, betere lettertypen, vlottere lijnen. Een plezier om naar te kijken.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. OnePlus heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Zoals gebruikelijk heeft OnePlus het goed gedaan, met het sensorgedeelte geïntegreerd in het Android-systeem. En voor een nog beter resultaat bevat deze telefoon 3 lenzen.
 De 1440 x 3120 schermresolutie maakt van deze 7T Pro 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. Zodra het gaat om het maken van een film, zal het in staat zijn om uw beste momenten ter plaatse vast te leggen, en zal het in staat zijn om alle kleuren en al het licht vast te leggen. Helaas voor beeldliefhebbers heeft het geen HDR.
 Deze template bevat in totaal 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dit geeft u genoeg tijd voordat u de inhoud naar uw computer of andere opslagruimte moet overbrengen.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Deze 7T Pro 256 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.