De Black Shark 3 128 GB is perfect geschikt voor video of selfies.

Als inleiding op deze analyse 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de Black Shark 3 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Gezien het feit dat dit geen belemmerende maatregel is, laten we eens kijken of dit artikel voor u gemaakt is.

 Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Xiaomi. Deze Melkweg zal nuttig zijn voor u, ongeacht hoe u het gebruikt.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Black Shark 3 128 GB tot de beste van het moment behoort. Het heeft een betere kwaliteit/prijsverhouding dan zijn concurrenten.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk uw films
Foto’s en video’s maken

Black Shark 3 128 GB voor mobiliteit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze Melkweg is een groot model, een beetje omvangrijk. Met zijn 6.67 -inch schermformaat is het een van de grootste die op de markt verkrijgbaar is.
 Voor het internet daarentegen zal de navigatie perfect zijn. De grootte van de afbeelding maakt het mogelijk om gemakkelijk webinformatie te bekijken. Het scherm geeft een duidelijk en gedetailleerd beeld. Surfen met deze telefoon is echt leuk.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Dit zal handig zijn voor degenen die regelmatig reizen.
 Detail dat ontbreekt op deze Black Shark 3 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Geen bescherming tegen krassen of de schokken van het dagelijks leven. Een mogelijke oplossing tegen lagere kosten is de toevoeging van een transparante geharde glasfolie, zonder de tactiele reactiviteit van het scherm te wijzigen.
 In termen van autonomie staat deze telefoon bovenaan op de ranglijst van de batterijen met een boordkracht van 4720 mAH. Handig als u op reis bent of gewoon weg van kantoor.
 Het laatste interessante punt van Xiaomi is de inheemse snelle laadfunctie. Uw apparaat heeft sneller meer vermogen.
 

Is dit apparaat goed voor het luisteren naar muziek en het bekijken van video’s? 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Het is een van de beste modellen op het gebied van lees- en luistercomfort. Het 6.67 -inch scherm en de gereproduceerde kleuren zijn op het hoogste niveau. Het wordt een plezier om een video te bekijken. Dit is mede te danken aan de 1080 x 2400 displayresolutie.
 De Oled-technologie is de beste die op dit moment beschikbaar is. En natuurlijk is dit model ermee uitgerust.
 Aan de audiokant wilde Xiaomi het goed doen. Een 3,5 mm-ingang om uw koptelefoon of luidsprekers aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Dit model is uitgerust met stereoluidsprekers. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

Het juiste model om mee te spelen? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En als sommigen van jullie meer nodig hebben, is dat niet mogelijk, want er is geen vrije ruimte voorzien.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Hier heb je het beste in de markt. Een kracht van 4720 mAh geeft je de hele dag speelruimte. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Dit betekent een groot display en een hoge displaydichtheid. Dit model is een topmodel. Het biedt een van de beste configuraties met een schermformaat van 6.67 inch en een dichtheid van 395* ppi (ook wel bekend als pixels per inch). Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Een duidelijke en leesbare weergave. Comfortabel voor de ogen.
 En om te eindigen op het aanvraaggedeelte, merken we op dat de betalingsfunctie via de telefoon (de NFC), hier niet beschikbaar is.
 

Hoe zit het met de video’s? 

In de loop der tijd zijn smartphones bijna net zo goed geworden als camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Xiaomi ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Het is niet verwonderlijk dat Xiaomi een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Het is trouwens niet één, maar 3 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2400 is de Black Shark 3 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. Het is hetzelfde met de zelfportretten. De beeldresolutie is op het hoogste niveau. En met de softwarefuncties kunt u zelfs het resultaat bijschaven. De sensor van de smartphone maakt het mogelijk om elke pixel van het beeld vast te leggen en de juiste filters toe te voegen.
 Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Perfect om te downloaden. Of u kunt alle applicaties en spellen installeren die u maar wilt. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Onder de fabrikanten die tellen, maakt Xiaomi geweldige telefoons. Onze tests hebben aangetoond dat deze Black Shark 3 128 GB geschikt is voor de meeste toepassingen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Black Shark 3 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.