De beste telefoon? Xiaomi – Redmi Note 9 128 GB

In enkele woorden 

Uit alle mogelijke keuzes wordt het moeilijk om de smartphone te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Dit model, de Redmi Note 9 128 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Met zijn nieuwste smartphone toont Xiaomi ons zijn knowhow. De Redmi Note 9 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Onze tests hebben aangetoond dat deze Redmi Note 9 128 GB tot de beste van het moment behoort. Al met al een uitstekende kwaliteit/prijsverhouding.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Fotograferen en filmen

De Melkweg, genoeg voor internetgebruik? 

De kwestie van de mobiliteit is belangrijk als het gaat om een smartphone. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Qua grootte is deze Redmi Note 9 128 GB ongeveer gemiddeld. Met zijn standaard 6.53 -inch afmetingen is hij gemakkelijk te hanteren.
 Het is zeer geschikt om op het scherm te lezen. Xiaomi’s ontwerpers van deze smartphone hebben een naadloos product gemaakt.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Er zit GPS op deze telefoon. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Belangrijk als je weg bent van huis.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. En daarom zijn er verschillende operatoren op dit model. Deze functie zal nuttig zijn voor reizigers onder u, die in staat zullen zijn om een prepaid SIM-kaart te integreren van het land waar ze zich bevinden, zonder dat ze de hoofdkaart hoeven te verwijderen.
 Interessant aan dit model is de aanwezigheid van gewapend glas. Het display wordt zo beschermd tegen de meervoudige schokken die zich voordoen tijdens de levensduur van de telefoon. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Voor de batterij bevat deze telefoon een van de krachtigste met 5020 mAH en dus een betere autonomie. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Xiaomi. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Hetzelfde geldt voor het luisteren naar muziek. Met toegang tot het netwerk kunt u een videostream bekijken wanneer u daar zin in heeft. Voorzichtig, dat betekent niet dat een smartphone volstaat.

 Aan de multimedia kant is de Redmi Note 9 128 GB goed gedaan. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het 6.53 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Het zal u toelaten om te genieten van internetvideo’s. Wetende bovendien dat de resolutie op niveau 1080 x 2340 ligt.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Xiaomi heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. Dit model heeft een 3.5mm jack ingang, en laat uw telefoon toe om muziek van goede kwaliteit af te spelen.
 Dankzij de Bluetooth-technologie kunt u naar muziek luisteren met aangesloten apparaten. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 Tot slot betreuren we de afwezigheid van stereoluidsprekers.
 

De Xiaomi smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Wees gerust met deze telefoon, die standaard wordt geleverd met 128 GB. In de wetenschap dat sommige gebruikers meer ruimte nodig hebben, heeft Xiaomi een vrije ruimte voor een extensie beschikbaar gesteld.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Een kracht van 5020 mAh geeft je de hele dag speelruimte. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het leescomfort van dit model is goed. Door het ontwerp en de grootte van het 6.53 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Alle documenten worden dus duidelijk weergegeven.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Efficiëntie voor audio en video 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Over het algemeen heeft Xiaomi een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Het is niet verwonderlijk dat Xiaomi een efficiënte fotosensor heeft geïnstalleerd en deze perfect heeft geïntegreerd in Android. Het is trouwens niet één, maar 4 lenzen die op deze telefoon zijn geïnstalleerd.
 Met een schermresolutie van 1080 x 2340 is deze Melkweg efficiënt. Uiteindelijk heb je films met mooie foto’s op je TV. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. U kunt zien op welk punt elk punt in het beeld correct is vastgelegd. Dit model is ontworpen met 128 GB aan opslagruimte. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Maar ook voor films en foto’s. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Kortom, de Melkweg, de juiste keuze? 

Het ontwerp van smartphones is nu een core business van Xiaomi. De Redmi Note 9 128 GB biedt bijna alle functies van het vorige model, en stelt u in staat om zonder problemen alle nieuwste spellen te spelen.
 Dit model staat op bijna alle gebieden op het hoogste niveau. Ondanks de hoge prijs blijft het een uitstekende keuze.