De beste telefoon? Samsung – Galaxy A32 5G 128 GB

Als inleiding op deze analyse 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Afhankelijk van of u een doorgewinterde gebruiker bent of een beginner, zijn de keuzes verschillend. Al op het niveau van het besturingssysteem van deze Galaxy A32 5G 128 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende Samsung ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Deze Galaxy A32 5G 128 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Goed presterend, bereikt het bijna het niveau van de beste. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Mobiel gebruik
Foto’s en films maken
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Multimediagebruik

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Qua grootte is deze Galaxy A32 5G 128 GB ongeveer gemiddeld. Het 6.5-inch scherm is geschikt voor dagelijks gebruik.
 Het schrijven van tekstberichten, het bekijken van foto’s of het surfen op sociale netwerken, alles is duidelijk op dit scherm. Dit product is eindelijk erg goed uitgevoerd en lijkt a priori solide.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. U kunt overal genieten van kwaliteitsvolle webtoegang, zelfs aan de andere kant van de wereld. Deze smartphone heeft GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Detail dat ontbreekt op deze Galaxy A32 5G 128 GB is de afwezigheid van gewapend glas. Met andere woorden, de krassen of de schokken die ons allen overkomen, zullen onvermijdelijk verschijnen. Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Bovendien heeft deze mobiele telefoon een van de krachtigste batterijen op de markt, met 5000 mAH. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 En tot slot op het oplaadgedeelte, de snelle oplaadfunctie van Samsung. In een paar minuten heb je de batterij bijna weer op snelheid.
 

Analyse van multimediale functies. 

Meer en meer van ons kijken naar onze telefoons ten koste van onze TV’s elke dag. Perfect ontworpen voor onze dagelijkse behoeften. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Door de kracht van de smartphones en hun connectiviteit kunt u kijken wat u wilt. Maar niet alle smartphones doen het.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij staat onderaan onze ranglijst. Het is moeilijk om een video te bekijken. Een resolutie die bovendien in 720 x 1600 staat. Het is nogal raadzaam om naar muziek te luisteren.
 Voor het audiogedeelte wilde Samsung het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met de geïnstalleerde OS-versie ondersteunt de telefoon draadloze hifi-audio via Bluetooth. Het geluidsresultaat is van een goed niveau.
 En, aan de mooie maar ontbrekende functionaliteitskant, hebben we de stereoluidsprekers; het monogeluid is ondieper.
 

De Samsung smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Hetzelfde geldt voor het steeds groter wordende aantal toepassingen die de capaciteit van de accu’s verminderen. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Wat de opslag betreft, mogen we nu meer verwachten. Dit model heeft 128 GB, dus er is genoeg. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Samsung een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Een aantal uren spelen heeft onvermijdelijk gevolgen voor de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het heeft een 5000 mAh batterij. Met een mooi ontwerp is het een smartphone die je graag in je handen houdt.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.5 inch. Dit is een instapmodel: 270* pixels per inch. Je zult het moeten forceren om de documenten duidelijk te lezen.
 Daarnaast heeft u standaard de NFC-component geïnstalleerd. Dit element maakt contactloze betaling mogelijk, identiek aan uw creditcard.
 

Voor audio- of videogebruik? 

Mensen gebruiken al een tijdje smartphones… om foto’s te maken. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Er moet rekening worden gehouden met andere belangrijke criteria, zoals zoom, HDR-functie, Flitsled, Panoramamamodus. Het is ook belangrijk om foto’s te kunnen delen die met één klik zijn genomen. Samsung staat bekend om de kwaliteit van zijn sensoren en het ontwerp van zijn smartphones.

 Deze laatste heeft de cameralens perfect geïntegreerd en de functionaliteiten aangepast aan deze Android-smartphone. En tot slot zijn er 4 doelwitten op deze telefoon.
 Met een schermresolutie van 720 x 1600 is de Galaxy A32 5G 128 GB de veelzijdige telefoon onder de beste smartphones van het moment. U bent er zeker van dat u video’s van uitstekende kwaliteit maakt. De resolutie is voldoende voor je egoïsme. Je kunt al je foto’s opnieuw verwerken nadat je ze hebt genomen. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze smartphone heeft 128 GB intern geheugen, waarvan een deel wordt gebruikt door het besturingssysteem en alle voorgeïnstalleerde applicaties. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 U kunt alles opslaan wat u maar wilt. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. En dankzij deze grote hoeveelheid opslagruimte heeft u niet genoeg van uw vakantie om het geheugen volledig te vullen.
 

Eindelijk, de Melkweg… 

Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.