Een telefoon voor gamers : 7 Pro 256 GB van OnePlus

In presentatie 

Elke maand komen er een heleboel mobiele telefoons uit, en je wordt vrij snel overweldigd.
 Nieuwe technologie of basismodel – wat is het verschil? Al op het niveau van het besturingssysteem van deze 7 Pro 256 GB: hier is het een Android met al het bijbehorende OnePlus ecosysteem.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 OnePlus stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Hij staat nu in het midden van het telefoonboek. Met een goed geplaatste prijs is het een verstandige keuze.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Bekijk de video’s
Animatie
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Gebruik op reis

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het beoogde gebruik van uw toekomstige telefoon is van het grootste belang. Naast de telefoonfunctie verwachten we dat het net zo goed is voor het surfen op het internet en bruikbaar is tijdens het reizen.
 Deze 7 Pro 256 GB is een van de grootste modellen van het moment. Als je hem in je zak steekt, met zijn 6.67 inch, zal hij waarschijnlijk uitsteken.
 Integendeel, het zal perfect zijn om op het web te gaan. Dankzij dit formaat kunt u de teksten op uw scherm gemakkelijk lezen. Vloeiend surfen op het web, en aangename interactie met de beelden die op het scherm worden weergegeven. Een waar genoegen.
 Merk ook op dat er wifi beschikbaar zal zijn om u te vergezellen. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Er zit GPS op deze telefoon. Je weet waar je aan toe bent. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Dit betekent dat u meerdere pakketten tegelijk kunt beheren. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Bovendien heeft deze 7 Pro 256 GB versterkt glas. Het is nu een bijna onmisbare bescherming, die een uitzonderlijke weerstand biedt tegen schade door krassen, stoten en vallen bij dagelijks gebruik. Een bescherming die onvermijdelijk is geworden als we weten dat het vervangen van schermen kostbaar en complex is.
 Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4000 mAh, Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Bovendien heeft OnePlus aan dit model een optie voor snel opladen toegevoegd. Dit is een onmisbaar kenmerk van de hedendaagse krachttoestellen.
 

De juiste keuze voor het bekijken van films? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle smartphones doen het.

 De Melkweg is duidelijk gemaakt voor multimediagebruik. Hij is een van de beste in het vak. het heeft een display in 6.67 en een resolutie van 1440 x 3120 pixels. Het is volledig in staat om video-inhoud te leveren op hetzelfde kwaliteitsniveau als een televisie. Het maakt gebruik van een beeldschermresolutie van 1440 x 3120 pixels, wat met zijn schermformaat ideaal is voor films en tv-series.
 We zullen het idee moeten opgeven om naar bedrade muziek te luisteren. Geen muziek zoals deze, want deze telefoon heeft geen 3.5mm ingang voor headsets.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Een andere functie op deze smartphone is de ingebouwde stereoluidsprekers. Het geluid is ongelooflijk luid zonder dat dit ten koste gaat van de uiteindelijke weergave.
 

Is het geschikt voor spelletjes? 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Bij 3D-spellen zorgen de juiste processor en de kwaliteit van de grafische chip voor een soepele weergave. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Onze tests hebben aangetoond dat deze 7 Pro 256 GB een van de krachtigste is. De door de fabrikant geïnstalleerde elementen zijn serieus. Dit model heeft een Qualcomm SM8150 Snapdragon 855 (7 nm) processor. Dit onderdeel zorgt voor een grote vloeibaarheid op het niveau van de beelden.
 Voor het geheugen heeft het de voorkeur om meer dan 32 GB te hebben. Dit model heeft 256 GB, dus er is genoeg. Bovendien zal het voor sommige gepassioneerde gebruikers licht zijn, vooral omdat er geen extra ruimte is om meer toe te voegen.
 De autonomie is correct voor normaal gebruik. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Met een vermogen van 4000 mAH is het voldoende om de dag ervoor op te laden om de dag te kunnen vasthouden.
 Toepassingen hebben ook krachtige componenten nodig. Voeg daarbij de noodzaak van een goed leescomfort van de videosequenties. Dit wordt gedaan door het weergavegebied van het scherm en de displaydichtheid. En dat is precies wat je krijgt met dit model. Het is een bijna perfect model met 515* pixels per inch en een 6.67-inch scherm. Dit betekent dat, wat het document ook is, de details duidelijk worden weergegeven. Het resultaat is een superieure beeldkwaliteit. Comfortabel voor de ogen.
 En om af te ronden op het functionele gedeelte, merken we de aanwezigheid van de NFC op. Een handige functie als het gaat om het doen van contactloze betalingen, gewoon met behulp van uw telefoon.
 

Voor audio- of videogebruik? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. OnePlus heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 De fabrikant heeft een systeem gemaakt dat perfect geïntegreerd is met Android. Dus je hebt 3 doelstellingen aanwezig op deze smartphone.
 De 1440 x 3120 schermresolutie maakt van deze 7 Pro 256 GB een uitstekende smartphone, beter dan de meeste concurrenten. De films zijn eenvoudig te bekijken op een zeer groot televisiescherm. En als laatste punt over de beeldopties, er is geen HDR in dit model.
 Deze template bevat in totaal 256 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor het standaardsysteem en de applicaties. Dat wil zeggen, het is een van de grootste opslaghoeveelheden die beschikbaar zijn.
 Een ruimte om alle soorten inhoud op te slaan. Of het nu gaat om uw foto’s, video’s, muziek of applicaties. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

De Melkweg, een goede keuze voor het juiste gebruik 

Deze Melkweg komt overeen met het merendeel van de gebruiksgevallen. Het is gemiddeld, maar toch een zeer goed product. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.