De beste telefoon? Gionee – M30 128 GB

Als inleiding op deze analyse 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. De M30 128 GB in dit artikel maakt gebruik van een Android-besturingssysteem, met alle gevolgen van dien.
 En nu u het weet, laten onze tests u weten of deze smartphone qua functies en functionaliteit geschikt is voor u.

 Het ontwerp van deze Melkweg is goed gedaan en komt overeen met de verwachtingen van de consument. Het is een zeer goed model. Kortom, het is een goed product.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Gebruik op reis
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Fotograferen of filmen

De M30 128 GB aangepast voor internetgebruik en reizen ? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. U gebruikt het om te telefoneren, maar ook om te surfen en te zoeken naar informatie op het internet.
 Die M30 128 GB ziet er echt klein uit. Met zijn 6.0 inch is het een van de kleinste modellen die momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.
 Een formaat dat niet uitnodigt tot vloeibaar gebruik op het internet. Nog minder goed voor het bekijken van een film. Het is een model gemaakt voor telefoneren, voornamelijk.
 Daarnaast biedt het van huis uit Wifi technologie aan. Handig als u de overdraagbaarheid (in het buitenland) heeft afgesneden en in contact wilt blijven met uw dierbaren. Deze smartphone heeft GPS. Uw reizen worden vergemakkelijkt, zelfs in het buitenland. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Sommige smartphones kunnen er meer dan één verbergen. Dit betekent dat het mogelijk is om meerdere actieve abonnementen in het apparaat te hebben. Dit zal zelfs mogelijk zijn met concurrerende exploitanten. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Het is belangrijk op te merken dat dit model geen versterkt glas bevat. Het is moeilijk te voorspellen dat een apparaat nooit zal vallen.
 Als u voor dit model kiest, vergeet dan niet om een transparante geharde glasfolie te gebruiken, aangepast aan de vorm van het scherm.
 Tot slot, met een 10000 mAH batterij, behoort deze telefoon tot de toestellen die de best mogelijke autonomie zullen hebben. Je hoeft niet op te laden in het midden van de dag.
 Gionee heeft dit model uitgerust met de snelle laadfunctie. In één woord, snelladen betekent een batterij die in minder tijd wordt bijgevuld.
 

Een apparaat om films te kijken en naar muziek te luisteren? 

Voor velen beginnen telefoons de tv-toestellen te vervangen. Het is een apparaat dat altijd bij de hand is. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Het is niet verwonderlijk dat dit model niet echt voor multimedia is gemaakt. Hij doet het niet zo goed als de meeste van zijn concurrenten. Het is moeilijk om een video te bekijken. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1440. Op de grens zal het geschikt zijn om naar muziek te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Gionee heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Het resultaat is zeer aangenaam voor het oor.
 Het laatste multimediapunt is de aanwezigheid van stereoluidsprekers op deze smartphone. Het resultaat behoort tot de beste op de markt op dit moment.
 

De juiste keuze om online te spelen? 

Voor spelletjes heb je prestaties nodig. Spelletjes, maar ook toepassingen vereisen batterijen. Om te kunnen spelen en een vloeiend beeld te hebben, moet je de CPU en GPU op zijn best hebben. Met andere woorden, de kracht van de technische componenten is essentieel om van de spelfasen te kunnen genieten.

 Wat uit onze tests naar voren kwam is dat de M30 128 GB een laag vermogen heeft. De Mediatek MT6771 Helio P60 (12 nm) processor is een oudere generatie. De kleuren zijn medium en de beelden zijn niet vloeiend.
 Een smartphone met een geheugen van meer dan 32 GB is een voorwaarde om te kunnen spelen. En deze smartphone is met 128 GB het perfecte antwoord op de behoefte. En omdat Gionee voorspelde dat sommige van jullie veeleisende gamers zouden zijn, hebben jullie de mogelijkheid om het beschikbare geheugen uit te breiden.
 Intensief gebruik van smartphonegames legt ook veel druk op de batterij. Dit model heeft een van de meest duurzame batterijen. Het vermogen is 10000 mAh; dat is genoeg om urenlang te spelen. En met zijn aantrekkelijke ontwerp laat je hem nooit meer los.
 We hadden graag een hoger niveau gezien voor het weergeven van toepassingen. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 6.0 inch. Dat maakt het moeilijker om te lezen. Ook al blijft het leesbaar, de helderheid van het beeld en de weergave liggen onder het niveau van de concurrentie.
 Houd er rekening mee dat dit model geen contactloze betalingen toestaat.
 

Efficiëntie voor audio en video 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Ze hebben miljoenen pixels die de details perfect vastleggen. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Over het algemeen heeft Gionee een erkende knowhow voor smartphones ontwikkeld.

 Er is weinig vooruitgang geboekt door Gionee. Dit model heeft dus maar één doel.
 Met zijn fotoresolutie van 16 Mp is deze M30 128 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. U kunt er zeker van zijn dat u foto’s en video’s van goede kwaliteit maakt. De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Dit maakt het makkelijker voor u om de foto te retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze telefoon bevat 128 GB aan ruimte, inclusief ruimte voor systeem- of verplichte toepassingen. Het is het beste wat er nu gebeurt.
 Perfect om te downloaden. Vakantiefoto’s of uw uitstapjes met vrienden. Dat geeft je de tijd om over te stappen op andere back-up media.
 

Hoe zit het met de Melkweg? 

Onze tests hebben aangetoond dat deze M30 128 GB voor het merendeel van de gevallen voldoende is. Het is een zeer goed model. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.