De beste telefoon? Cat – S42 32 GB

En om te beginnen… 

Als het gaat om het vergelijken van smartphones met elkaar, heb je verschillende opties. Afhankelijk van het gebruik dat ervan zal worden gemaakt, is het verplicht om meerdere modellen met elkaar te vergelijken. Dit model, de S42 32 GB gebruikt Android, wat al een keuze is in de telefoonwereld.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Deze S42 32 GB maakt bijna elk gebruik mogelijk zonder problemen.
 Het is een zeer goed model. Kortom, het is een product met een aantrekkelijke prijs.
 

Deze telefoon is comfortabel voor
Surfen op het internet, waar dan ook
Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
Bekijk films
Gaming
Foto’s of films maken

Is de Melkweg compatibel met nomadisch gebruik? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Een model dat in je zak past: de S42 32 GB. Een grootte van 5.5 inch die normaal zou zijn geweest in de vroege dagen van smartphones, maar nu niet meer.
 Dat betekent dat het niet praktisch is om op het internet te surfen. Vergeet de video’s ook. Het is in deze gevallen dat u spijt zult hebben van een groter scherm.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Hierdoor kunt u gemakkelijk een verbinding maken met een comfortabele snelheid. Deze smartphone wordt geleverd met GPS. Geen kaart meer nodig om een stad of een land te doorkruisen. Effectieve functionaliteit bijna overal.
 Op deze smartphone kunnen meerdere Sims worden geactiveerd. Met andere woorden, de mogelijkheid om meerdere telefoonlijnen te gebruiken in dit toestel. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Een interessante optie in het buitenland.
 Geen bescherming op het scherm van deze Melkweg. Geen bescherming tegen krassen of schokken die tijdens de levensduur van alle smartphones kunnen ontstaan. Het is een goed idee om een aanpasbare schermbeschermer aan te schaffen als aanvulling. Daarnaast heeft u met betrekking tot de batterij van deze smartphone voldoende autonomie met 4200 mAh, Het zal mogelijk zijn om een volledige dag tussen de ladingen door te brengen.
 Wat betreft de kwestie van het opladen, heeft Cat gedaan in de economie, dat wil zeggen zonder de snelle lading. Gemakkelijk te gebruiken, het zou het mogelijk hebben gemaakt om snel te herladen.
 

Interessant voor de video’s? 

Smartphones zijn de nieuwe televisies geworden. Een handig apparaat voor het bekijken van video’s. U kunt ook overal naar doorlopende muziek luisteren. Dankzij de steeds grotere toegang tot de netwerken en de gebruiksvriendelijke toepassingen is het heel eenvoudig geworden om een streaming-film (Netflix, YouTube of Disney) te bekijken op een telefoonscherm. De eerste smartphone die langskomt, past echter niet noodzakelijkerwijs.

 Met een laag leescomfort is de S42 32 GB niet ontworpen voor multimedia. Hij is een van de slechtste in het vak. Het 5.5-inch scherm is slecht geschikt om te oefenen. Ter informatie: de resolutie is 720 x 1440. U kunt het echter wel gebruiken om naar uw muziekafspeellijst te luisteren.
 Het scherm van dit model is omgeschakeld naar LCD IPS (In-Plane Switching). Dat wil zeggen dat het zeer goede kleuren en zeer brede kijkhoeken biedt.
 Cat heeft getracht de audiobeleving te verbeteren. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Om het geluid van de telefoon over te brengen, heeft u de optie via bluetooth. De transmissie is vloeiend en het geluid is helder.
 Aan de geluidskant vinden we dat er geen stereoluidsprekers zijn.
 

De Cat telefoon, voor videospelletjes? 

Onmogelijk om goed te spelen zonder een hoogwaardig apparaat. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. Voor een vlotte en responsieve weergave op 3D-videogames is het noodzakelijk om een goede processor te combineren met een goede grafische processor. Simpel gezegd, hoe hoger deze functies zijn, hoe beter uw spelervaring zal zijn.

 Uiteindelijk vonden we dat de kracht van deze S42 32 GB minder is dan die van zijn concurrenten. De Mediatek MT6761D Helio A20 (12 nm) processor is een oudere generatie. Dat maakt het net passeerbaar.
 Een smartphone met RAM, maar het absolute minimum. U heeft slechts 32 GB voor uw video’s en muziek. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Cat een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Afgezien van het feit dat er enkele uren wordt gespeeld, is de batterij vrij goed gedimensioneerd. Een autonomie die zich in het middengebied bevindt. Het vermogen is 4200 mAH, goed genoeg voor de dag.
 Voor de mogelijke toepassingen van dit model werden prestaties en een goede weergave verwacht. Een ondergemiddelde configuratie met een gereduceerde schermafmeting van 5.5 inch. Het zal niet gemakkelijk zijn om de gedownloade documenten te lezen. De beelden zijn van mindere kwaliteit, ze kunnen soms pixelachtig zijn en geven een uiteindelijke weergave die pijnlijk is voor de ogen.
 Het laatste punt aan de functionaliteitskant is de aanwezigheid van NFC. Het is een betaalmiddel met de smartphone. 

Het gereedschap om foto’s, films te maken? 

De fotofunctie is een essentieel gebruik van smartphones geworden en heeft sinds de eerste generaties grote stappen gezet. Dit heeft te maken met de miljoenen pixels waarmee ze zijn uitgerust. Dit is echter niet het enige criterium waarmee rekening moet worden gehouden. Ook de mogelijke retouches via een applicatie is interessant. Cat ontwerpt al lange tijd smartphones met fotosensoren van topkwaliteit.

 Aan de andere kant is het een beetje licht voor het camera-onderdeel. Er zit inderdaad maar één lens op deze telefoon.
 Met zijn fotoresolutie van 13 Mp is deze S42 32 GB een interessante keuze in vergelijking met andere gelijkwaardige modellen. De resultaten van uw vakantiefilms zullen van zeer goede kwaliteit zijn. Met dit model beperkt u zich tot egoïsme, vanwege de slechte kwaliteit van de weergave. Ook is het moeilijk om beelden goed te retoucheren. Deze S42 32 GB laat u toe om beelden te maken, maar zal de helderheid of de kleuren niet herstellen.
 Deze smartphone heeft slechts 32 GB; dat is heel weinig opslagruimte. Dat betekent dat je keuzes moet maken tussen video’s, foto’s en applicaties. Om het duidelijk te zeggen, je zult regelmatig ruimte moeten maken of je geheugen zal verzadigd zijn.
 

De S42 32 GB ter afsluiting 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.