Telefoon Analyse : Zenfone 5Z 64 GB Asus

In enkele woorden 

Hoe gaat u uw Smartphone gebruiken? Voor zwaar of incidenteel gebruik zullen de te kiezen modellen niet dezelfde zijn. Het besturingssysteem is een kwestie van smaak; op deze Melkweg koos Asus voor Android.
 Laten we nu eens kijken naar de resultaten van onze situationele testen.

 Asus stelt ons hier een uitgebalanceerde telefoon ter beschikking. Het is een zeer goed model. Al met al een goede prijs/kwaliteit verhouding.
 

Vermijd het kiezen van deze telefoon voor
3D-spellen
Foto’s maken of filmen

Hoe ziet mobiliteit eruit? 

Het belangrijkste voordeel van een smartphone is dat hij overal bereikbaar is en dus mobiel is. Als een telefoon voor u alleen bedoeld is om te bellen, dan heeft u waarschijnlijk geen smartphone nodig.
 Die Zenfone 5Z 64 GB ziet er echt klein uit. Een bescheiden 6.2 -inch scherm, dat daarentegen makkelijker in een zak past en makkelijker vast te houden is.
 Het is duidelijk dat het met deze omvang niet eenvoudig is om op het net te surfen. Stel je ook niet voor dat je in goede omstandigheden naar een film kijkt. Al met al, perfect voor een telefoontje.
 Het apparaat is uitgerust met Wifi. Dit betekent dat de verbinding gemakkelijker wordt tijdens het surfen op het internet.  Deze telefoon is uitgerust met een GPS-chip. Je zult het op prijs stellen dat je niet meer om een routebeschrijving hoeft te vragen. Tenzij je op de bodem van een grot zit, kun je op elk moment weten waar je bent.
 Dit op model, kunt u meer dan één telefoonnummer hebben. Met andere woorden, het hebben van meerdere abonnementen met hetzelfde apparaat. Met dit model kunt u verschillende operatoren beheren. Het kan interessant zijn als je naar het buitenland reist.
 Bovendien heeft deze Zenfone 5Z 64 GB versterkt glas. Verzekering tegen ongevallen zoals schokken of krassen. Zeldzaam zijn de apparaten die nooit zijn gevallen.
 Autonomie is een van de ergste kenmerken van dit model. Er is slechts 3300 mAh, wat laag is voor normaal gebruik. Je zult er aan denken om een externe back-up van de batterij in de buurt te hebben.
 Asus heeft er niet voor gekozen om de snellaadfunctie op dit model te installeren. Dit is erg handig als de batterij van de smartphone leeg is en je haast hebt.
 

Analyse van multimediale functies. 

Het gebruik van de telefoon overtreft nu dat van de televisie. Het is een handig hulpmiddel geworden. Je kunt ook gewoon naar muziek luisteren. Ze zijn vrij krachtig en behoorlijk verbonden door streaming video. Maar niet alle telefoons zijn geschikt voor dit doel.

 Deze Zenfone 5Z 64 GB biedt een goede weergave van het multimediagedeelte. Hij staat op gelijke voet met de beste concurrenten. Het 6.2 -inch scherm biedt een kwalitatief goed resultaat. Een apparaat van goede kwaliteit voor het bekijken van video’s. Een resultaat verkregen dankzij een voldoende schermresolutie van 1080 x 2246.
 De on-board technologie op het schermniveau is de LCD IPS. Het licht van de achtergrondverlichting varieert afhankelijk van de oriëntatie van de pixels waardoor een bredere kijkhoek mogelijk is.
 Voor het audiogedeelte wilde Asus het goed doen. De 3,5 mm jack ingang maakt het mogelijk om een hoofdtelefoon en/of een microfoon aan te sluiten.
 Met behulp van de Bluetooth-functionaliteit kunt u uw telefoon koppelen met alle apparaten in uw huis (luidsprekers, TV…). Een technologie die zorgt voor kwaliteitsgeluid.
 En tot slot, voor het geluid, waren we verbaasd om de stereo niet te vinden.
 

De Asus smartphone voor online of lokale games 

Spelletjes zijn prestatieverslindend. Batterijen worden elke dag op de proef gesteld door het gebruik van mobiel internet en applicaties. De processor en de grafische chip moeten ook van hoge kwaliteit zijn om het beeld vloeiend te maken. Kortom, hoe geavanceerder de componenten zijn, hoe beter de gameplay zal zijn.

 Na de tests hebben we vastgesteld dat deze Zenfone 5Z 64 GB in het gemiddelde zit. De KTKT-processor en de grafische chip zijn correct. En met de grafische processor is het visuele resultaat vloeiend.
 Het beschikbare geheugen op dit model is gemiddeld in vergelijking met concurrenten. Met andere woorden, we zitten op 64 GB intern. Maar sommigen van jullie zullen meer nodig hebben; daarom heeft Asus een vrij slot voor een geheugenkaart achtergelaten.
 Vergeet de lange video game sessies op dit model. Het resultaat staat onderaan onze ranglijst. Door de kracht van 3300 mAH kun je er niet de hele dag van genieten.
 We hebben steeds meer toepassingen op onze smartphones, en ze hebben een display nodig dat de uitdaging aangaat. Het is aangenaam in termen van leescomfort. Door het ontwerp en de grootte van het 6.2 -inch scherm is het resultaat van een goed niveau. Een niveau van precisie dat het mogelijk maakt om het nieuws op het internet te lezen en vloeiende beelden te hebben.
 Tot slot, voor de sensoren die op deze smartphone zijn geïnstalleerd, heb je hier de aanwezigheid van NFC. Een manier om met deze smartphone te betalen.
 

Hoe zit het met de video’s? 

De kwaliteit van de smartphones maakt het mogelijk om foto’s te maken, evenals vele camera’s. Fabrikanten communiceren al lange tijd over de miljoenen pixels waarmee hun apparaten zijn uitgerust. De mogelijkheid om te stabiliseren op het moment van de opname of de Burst-modus zijn ook belangrijke punten. De bewerkings- en uitwisselingsopties moeten ook worden geanalyseerd. Asus heeft een lange geschiedenis in het ontwerpen van kwaliteitsproducten.

 Het is een verrassing van Asus. In feite is er maar één camera op deze telefoon.
 Verwacht geen mooie foto op deze Melkweg; een lagere fotoresolutie dan de concurrentie. Een beeldresolutie van 12 Mp die een matig resultaat zal geven. En als laatste punt over de beeldopties, er is geen HDR in dit model.
 De technische specificaties zijn perfect voor egoïsten. Hierdoor kunt u uw foto’s retoucheren. Deze Melkweg is echt gemakkelijk toegankelijk voor het retoucheergedeelte van de beelden.
 Deze telefoon biedt 64 GB aan bruikbare ruimte. Genoeg ruimte om uw video’s en foto’s op te slaan. De hoeveelheid opslag zal voldoende zijn om aan uw klassieke behoeften te voldoen.
 

De Zenfone 5Z 64 GB – in een notendop 

Deze Melkweg voldoet aan het merendeel van de gebruikssituaties. Dit model is gemiddeld en voldoet aan de meeste van uw behoeften. En met een ingehouden prijskaartje is het eindelijk goed.